Промоцију романа “Зов карауле” у Бања Луци подржали су државни и локални медији у Републици Српској те су Михаило Меденица, Ђура Елчић и Ненад Милкић, у дану одржавања промоције, имали позив да гостују у емисији “Од 5 до 7” која се приказује на бањалучкој Алтернативној ТВ. У двадесетак минута разговарало се о темама које се тичу романа “Зов карауле” са једне стране, али и са тим шта треба да урадимо као друштво да се херојства момака са границе не забораве. Такође, у више наврата водитељ емисије позвао је становнике Бања Луке и околних места да дођу у 19 часова у Народно позориште РС и чују о теми која се први пут отвара на територији РС.

Већ у 18,30 часова у Народном позоришту дошле су екипе Радио телевизије Републике Српске, БН, К 3, и других медијских кућа како би о промоцији приче о Кошарама направили прилог.

И на послетку, о свему су два дана након промоције известиле и бањалучке “Независне новине” чиме се апсолутно медијски покрила територија Републике Српске која је већ при првој организованој трибини задала озбиљан задатак у погледу како се цене и поштују истински хероји српства.

НАПИШИТЕ КОМЕНТАР

Унестите коментар!
Унесите име