Зовем се Дуња
Home Књиге Књиге Пурпурне кише

Пурпурне кише

300 дин.

Прва збирка поезије, и прва објављена књига уопште. У песмама је исказан таленат, али је већина написана невешто, стидљиво, несигурним корацима…

Издавач: Беокњига
Број страна: 123
Повез: броширан
Писмо: ћирилица
Година: 2011
ISBN: 978-86-7694-337-1

Нема на залихама

Опис

Прва збирка поезије, и прва објављена књига уопште. У песмама је исказан таленат, али је већина написана невешто, стидљиво, несигурним корацима…

Ипак, неке су брзо „порасле“ и постале познате публици, пре свих:
– Док спава
– Свет љубави
– Пристајем, ако је то услов
– Туга је када…
– Ноћ
– Касно
– Чиме да те волим?
– Прогнаник
– Три свеће
– Последња стража (песма која је највише дељена на интернету)
– Ја, из земље рођен
– Сестрино писмо
– Волим те, кћери
– Тешко је ходати у небо гледајући

НАПОМЕНА: Тираж збирке је распродат. Неке од песама могу се наћи на разним интернет сајтовима и форумима, док је део песама планиран за збирку која се припрема.

Коментари

Још нема коментара.

Будите први који ће написати коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

НАЈЧИТАНИЈЕ

Имао сам деветн’ест година

0
Човече... Ако те тако могу назвати. Шта радиш у ноћи док тражим спас? Слушаш ли сове? Можеш ли заспати? Чујеш ли мој глас?

Сећање на Драгана Шумара…

0
Зову карауле одазвао се Крагујевац (10.4) и Трстеник (11.4) где ће се одржати вече сећања на пале хероје са Кошара са посебном посветом великом Шумару

Сребреница

1
Док сам радио један текст о Сребреници, чуо сам много језивих прича преживелих Срба. Та сведочанства сам преточио у стихове који следе, а у циљу да се чује јаук и бол, а сачува и сећање на страдале Србе у селима око Сребренице, као и у затворима у самом граду.

Није проблем Швајцарска

5
Швајцарска - Србија 2-1. Није нам крив ни судија, ни пенал, ни провокације Шиптара. Криви су наша лењост после датог гола и одсуство борбености.

Шта то беше ГЕНОЦИД?

0
Кажу кажњаваће новчано ко оспорава геноцид у Сребреници? Ево ја се јављам први за казну! Мој став је производ просте математике и тумачења права. А њихов?