Сам дан после Рогатице, пут нас је на позив брата Мила Соларевића одвео у Сремску Митровицу, где смо у препуној читаоници библиотеке „Глигорије Возаровић” одржали представљање романа „Бесмртни батаљон”.

Сремска Митровица је град ком се враћамо након скоро 30 месеци колико је прошло од прве промоције коју смо у том граду одржали. Тада се радило о Караули, сада о Батаљону. Међу многобројном публиком нашла се и супруга херојског капетана Крунослава Иванковића, госпођа Видосава Иванковић, као и један од хероја са Кошара, припадник бесмртног 53. граничног батаљона, Синиша Гарић.

Посебну захвалност дугујемо сјајној госпођи Ружици Станковић која је и овај пут била срдачна и гостопримљива, као и на предивној уводној речи којом је почела промоција, као и Ана Марии Ковачевић из Малог Зворника која се примила незахвалног задатка и читала одабране цитате из романа.

Дивно вече и дружење које је трајала више од сата завршено је обећањем да ово неће бити наше последње виђење, те да ћемо свакако поново бити гости прелепог сремског града.

НАПИШИТЕ КОМЕНТАР

Унестите коментар!
Унесите име