У организацији Удружења грађана Церски Марш, у шабачком Културном центру, 19. октобра, одржана је друга промоција новог романа Ненада Милкића, БЕСМРТНИ БАТАЉОН. Пред око 120 посетилаца у више од сат времена програма, Ненад је публику упознао и са својим претходним радом, али и будућим плановима.

Трилогија “Ми смо бранили Кошаре”

Пре почетка саме промоције изјаву од Ненада Милкића, као и председника УГ Церски Марш Боже Катића, узели су регионални медији из Шапца.

Аутор у разговору са новинарима

Осим аутора трилогије о Кошарама и организатора, присутнима се обратио и Александар Видаковић из Малог Зворника, чија књига “Орловине – излазак вукова из сенке” излази до краја године. С обзиром да је увид у рукопис пре објављивања имао и Ненад, те да будућу књигу од срца препоручује, на нама остајемо да са нестрпљењем чекамо излазак Видаковићеве књиге из штампе.

Милкић и Видаковић

Шабачка публика је говоре и рецитације Ненада Милкића, говоре Боже Катића и Александра Видаковића, читање делова текста из Бесмртног батаљона, те извођење сестри Трифуновић, пропратила са громогласним вишеминутним аплаузима испраћеног сузама.

На крају вечери, Ненад је приредио мало изненађење члановима удружења Церски марш додељујући им Захвалницу због несебичне подршке у промовисању родољубиве књижевности и борби против заборава. У име удружења Захвалницу су примили Божо Катић и Драган Богојевић.

Катић, Милкић, Богојевић

И на крају, велики поздрав браћи из Рогатица, Р. Српска, који су потегли пут дуг четири сата вожње, како би присуствовали промоцији књиге, али и сусрету са својим побратима из Шапца.

Предраг, Драгомир, Аранђел

Велики поздрав за Шабац уз српски поздрав – Догодине у Призрену!

НАПИШИТЕ КОМЕНТАР

Унестите коментар!
Унесите име