Дан уочи 19-те годишњице НАТО агресије у Дому Војске у Врању, одржана промоција романа ЗОВ КАРАУЛЕ малозворничког аутора Ненада Милкића. Уз аутора присутнима су се обратили и господин Драгутин Димчевски, у време борбе на Кошарама у чину мајора, официр који је директно учествовао у одбрани карауле од првог дана напада, и Ивица Михајловић – Бели, припадник нишке ИДЧ, а касније 53. граничног батаљона.

Упркос лошем времену, хладноћи и снегу који је падао цео дан, у сали се окупило око 80 посетилаца, међу којима је било и десетак припадника Војске Србије и новинара из РТС-а. У педесетоминутном програму гости и учесници промоције су се присетили дана НАТО агресије као и борби на граници уз јасну поруку да БОРБА ПРОТИВ ЗАБОРАВА не сме никад да престане.

Након промоције уследило је и дружење и додатне приче око копненог напада на СРЈ док је аутор потписивао књиге свим заинтересованим читаоцима…

… док се касније дуго у ноћ у разговорима са организатором и гостом из Ниша обишло родно место Боре Станковића.

Уз искрено обећање да ћемо се опет срести када се време буде пролепшало окончала се промоција романа ЗОВ КАРАУЛЕ у Врању.

НАПИШИТЕ КОМЕНТАР

Унестите коментар!
Унесите име